Thursday, March 29, 2007

T.V. is going down..

Din ciclul "cum tampesti poporul cu televizorul", azi vreau sa vorbesc despre ce poti sa vezi la televizor, in conditii de siguranta pentru integritatea materiei cenusii din dotarea proprie.
Lista nu e foarte lunga. Filmele-multe si proaste. Aproape in fiecare seara, pe posturile autohtone, e cate un film de duzina cu Chuck Norris, Don Dragon sau cine stie ce alt mare macho. Putine sunt filmele bune, din cand in cand pe tvr mai e cate ceva nice. Solutia cea mai buna ramane good ol'HBO.
Seriale nu pea sunt. Proteveu' a incercat cate ceva, dar o dau prea mult spre telenovela. De acasa nu comentez...Pro cinema mai difuzeaza cate un serial nice (de exemplu E.R.).
Reclamele-din nou, multe si proaste. Din fericire, numarul de reclame bune sau bunicele e in crestere, semn ca industria de advertising din Romania nu sta deegeaba. (ca o paranteza, caut ca nebunul melodia din reclama de la clicknet...daca are cineva informatii contact me...)
In concluzie, parerea mea este ca singurele posturi care merita sunt : hbo, discovery/NG(in ultima vreme prefer NG), ocazional ceva muzica(VH1 rulz la capitolul asta), ocazional ceva sport(eurosport ftw) si, extrem de ocazional cate o emisiune, serial pe posturile noastre mioritice. Morala: tot mai bun e DVD-ul...

No comments: