Monday, March 12, 2007

Change

Am schimbat culorile blogului. O sa le schimb de multe ori in viitor, in functie de starea mea de spirit. Acum sunt in ton cu anotimpul, hope is in the air, spring, cald, racoare, pasarelele cantand etc etc...
Azi-zi obisnuita. De fapt, un pic mai buna decat o zi obisnuita. Parca a fost mai putin plcitisitoare ca de obicei. Printre orele la fel de "boring" si "dull" s-au strecurat niste discutii placute cu prietenii in "pauzele de cola", un chiul la o ora pe care o consider complet inutila, inlocuita cu o plimbare cu aceiasi prieteni prin oras, un sandvis excelent si...pura relaxare si "chilling out". E ciudat ca pierderea unei ore prin oras cu colegii e considerata mai utila decat o ora la scoala...dar asta tine de sistemul de invatamant din Romanica, si e arhicunoscut si arhidiscutat faptul ca degaja un miros indioelnic (sistemul, ce altceva?).

1 comment:

G.! said...

Cred că treaba cu scimbatul culorilor e "trasă" şi ştii ce-nseamnă asta. De ce nu alegi o culoare adecvată ansamblului blogului? (Părerea mea... umilă)