Sunday, March 11, 2007

Good movie

Azi a fost o zi obisnuita. Destul de obisnuita incat sa nu imi ramana in memorie mai mult de cateva ore. E incredibil cat de multe zile din viata noastra trec in felul asta, fara sa ne amintim macar un lucru special in legatura cu ele. Asa e si normal, probabil, va dati seama cat de incarcata ar fi memoria noastra daca am reusi sa ne amintim cate ceva din fiecare zi? Orice amanunt, un sunet, o culoare, o imagine pe zi ne-ar incarca creierul pana la....supraincarcare :D.

Azi am vazut Babel. Un film bun. Chiar foarte bun. In mare, e vorba despre comunicare. Despre cum influenteaza diferentele culturale apropierea dintre oameni, cum oameni total diferiti ca origine, mod de viata si "cultural background" pot interactiona atat de firesc sau cum lipsa comunicarii sapa "gauri" greu de umplut intre oameni apropiait, despre imposibilitatea fizica de a comunica comparata cu "comoditatea" tacerii. Un film "nice", relaxant si placut. Il recomand oricui are chef de a-si petrece cu folos 2 ore si un pic din viata.

P.S. :Pentru "aprofundarea" subiectului, recomand Crash (dupa parerea mea, unul din cele mai bune filme din ultimii ani). Un film genial, aparent despre toleranta si intoleranta rasiala, e mult mai mult de atat. E un film despre oameni. Merita vazut.

No comments: