Wednesday, March 14, 2007

Ipocrizie la max

M-am saturat de oameni ipocriti. Allow me to elaborate:

"Vai ce indignat(a) sunt de oamenii astia prosti care dau mass-uri idioate si nu ma lasa in pace sa frec menta toata ziua si sa-mi postez pozele noi pe hai faiv". Solutie simpla: IGNORE. se foloseste foarte usor, cauta in help-ul messengerului. Daca nu stii sa ajungi pana acolo iti sugerez cu cea mai mare caldura eutanasia.
[Ca o paranteza, nici eu nu suport oamenii de genul (mass)"3 poze noi pe hai faiv, click and comment plsplspls :*". Dar macar eu nu tin mortis ca lista mea de mess sa contina 200 de milioane de oameni, chiar ma simt bine cand stiu ca toate persoanele de la mine din lista carora le apar visible sunt persoane cu care as purta oricand o discutie.]

Alt exemplu didactic. imaginati urmatoarea scena. Colegul vostru intra in clasa, saluta pe toata lumea, absolut normal, apoi primeste ca prin minune un telefon. scoate telefonul nou, raspunde, se vede de la 2-3 poste ca mimeaza o conversatie cu un interlocutor imaginar, inchide si lasa telefonul pe banca, asteptand cu o nonsalanta care iti provoaca instantaneu instinctul de voma cu care te-a dotat natura(sau God, daca esti pe filiera asta). Scenariu extrem de frecvent.

Exemplul la fel de didactic numarul 3: Stai pe holul scolii cu colegii de vorba. din clasa vecina se aud sunete stridente. Te apropii cu o frica instinctiva. Bagi capul pe usa. Vezi stupefiat: o ceata de entitati cu creierele subnutrite stau roata in jurul unui telefon (dansand frenetic) din care bubuie acorduri mirifice de...ritmuri rromo-orientale (nu risc sa pronunt "the M word"). Stupefactie maxima. No comment.

Concluzie: copii, nu mai pompati steroizi in egoul vostru deja supradimensionat ca risca sa faca im(ex)plozie.


1 comment:

Vlad Voicu said...

i made a similar post myself;).Great to see u share my opinions,great to see that u are now online on my YM list:D